Cautare

3129 de rezultate pentru "sistem istanbul" (7.06 secunde)
Necesitatea unui sistem de protectie sociala si suport pentru persoanele varstnice care sa confere varstnicilor demnitate.
Din diferite motive - frica de a dezbate in cadrul parlamentar initiative care privesc dezvoltarea si imbunatatirea sistemului judiciar, lipsa unor dezbateri coerente, teama de a discuta despre justitie doar pentru ca asa ceva nu se face intr-o democratie (cand, culmea, chiar aici, intr-un sistem democratic, libertatea de exprimare ar trebui sa fie sfanta), capitularea in fata lipsei de idei si de viziune -, am ajuns in situatia in care legile sa nu poata fi imbunatatite.
Sa uitam ca am omagiat niste analfabeti, tradatori de tara, al caror unic sistem de evaluare a performantei era constituit din rapoartele Securitatii. ... Oamenii cauta o cale de comportare normala, civilizata in orice sistem politic, fie el discriminatoriu, nedrept, ilegitim sau eronat.
Le este teama pentru ca nu au incredere intr-un sistem care se clatina.
Un tanar a ales sa moara, iar in urma lui incep sa apara una cate una problemele cu care se confrunta un sistem care nu pare sa aiba posibilitatea de a se vindeca.
De asemenea, este incredibil cum intregul sistem de protectie a copilului se arata socat de ceea ce s-a intamplat la Bistrita, dar ma intreb: ... Cel mai grav este insa ca un astfel de individ bolnav a existat in acest sistem pus sa protejeze copiii.
Incepeam sa avem incredere in sistem, care se descotoroseste de comunisti. ... Se pare ca pretul plecarii lor din sistem a fost chiar aparitia acestor politii comunitare, care sa-i ia de pe drumuri si sa-i introduca din nou in sistem. Alt sistem, alt nume, alti bani, pentru aceeasi oameni.
Ne dorim sa facem ceva oriental, sa fie ceva de genul malul Bosforului din Istanbul.
Sunteti invitata la Istanbul, la sfarsitul acestei saptamani, la conferinta anuala a FMI si a BM. Ce asteptati de la acest eveniment?
Ieri si astazi, Comisia pentru Protectia Marii Negre impotriva Poluarii desfasoara la Istanbul cea de-a 14-a editie a reuniunii extraordinare in care Romania este reprezentata de o delegatie a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Ministerului Afacerilor Externe si Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" - Constanta, condusa de Lucia Ana Varga, secretar de stat in cadrul MMGA, membru din partea Romaniei al Comisiei pentru protectia Marii Negre impotriva poluarii.
Mazare, suparat pe MApN Comandamentul general SEEBRIG va mai fi gazduit de orasul nostru timp de inca doi ani, apoi se va muta la Istanbul, moment in care presedintia brigazii va fi preluata de catre Romania.
Mai mult decat atat, presedintele a declarat ca de la 1 ianuarie 2006 vor fi reduse contributiile pe care le au de platit agentii economici straini in Romania In cadrul intalnirilor de la Istanbul presedintele Traian Basescu a purtat discutii si cu Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului.
Turcia - Estonia 3-0, la Istanbul. Au marcat: Emre Belozoglu 44, Umut Bulut 60, Selcuk Inan 75. Cartonas rosu: Enar Jaager (Estonia) 19.
Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
Galatasaray pastreaza sanse reale de calificare in sferturile Ligii, dupa 1-1 cu Chelsea la Istanbul, dar asta n-a fost singura veste buna pentru cei peste 50.000 de turci care au umplut aseara tribunele stadionului Turk Telekom Arena.
Eram la Istanbul, in septembrie 2013, intr-una din scurtele noastre evadari in doi si, dupa ce am intrat intr-un magazin mic in care erau sute de modele de pasmanterie, am iesit cu o mica rola de dantela bleumarin, am privit-o, am stat putin pe ganduri si, imaginandu-mi sarafanul pe care i-l voi face Theei pentru scoala, imediat ce vom fi ajuns acasa, am inceput sa pun pe hartie noul meu proiect.
Prin schela de la Borcea, folosindu-se ambarcatiuni usoare, plecau cerealele din Baragan spre Silistra si de acolo mai departe, la Istanbul, stiut fiind ca pana la Tratatul de la Adrianopol din anul 1829 principatele danubiene nu puteau face schimburi comerciale cu alte state, cu exceptia Turciei.
Dupa acea conferinta, probabil la recomandarea d-lui F.Gulen, am vizitat, impreuna cu cativa profesori din Bosnia, cateva centre de invatamant ale organizatiei din Istanbul, Bursa si Izmir.
Astfel, in 1994, ajunge primar al Istanbul-ului, iar in 1998 petrece patru luni in puscarie pentru ca a recitat un poem religios in public.
Si-a facut si-n Europa ce-a facut si-n Istanbul: - Ma duceam trei strazi mai in spate de aleea comerciala la vanzatorii de pe strada si-i intrebam:
google-analytics.com